Fikk tilbake styrken i kroppen

Vitnesbyrd fra Swahilikysten, Tanzania og Etiopia

FRA SWAHILIKYSTEN

En av våre oppfølgingsarbeidere på Swahilikysten forteller denne historien: Før jul reiste jeg til et sted for å følge opp arbeidet vi har der. Vi mottar regelmessige rapporter, men det er interessant å se med egne øyne hva som skjer blant muslimer i kystområdene.

En dag besøkte jeg og min samarbeidspartner Samuel en gruppe. Da vi kom fram ble vi spurt om å be for en kvinne som ikke kunne bevege bena sine. Vi ba mindre enn fem minutter, så hoppet hun opp og var naturlig nok både overrasket og glad. Nå fortsetter de sine bibelstudier med enda støtte iver enn før!

FRA TANZANIA

Husene i de små landsbyene øst i Tanzania består for det meste av enkle jordhytter hvor bølgeblikktakene holdes oppe av store bildekk. Når våre team kommer, så møtes vi av familier og naboer som ønsker å hilse gjestene velkommen. Kvinnenes klær er fargerike og en av dem forteller oss at hun nettopp har kommet til tro.

Det er bare gjennom Jesus at jeg fant virkelig fred, forteller denne kvinnen. Hennes søster har også fått høre budskapet om Jesus, men har enda ikke kommet til tro. Andre nabokvinner kobler seg på og en av dem forteller oss at hun har vært syk en tid og at hun ikke har klart å stelle hjemmet sitt. Men hun sier at da hun ba til Jesus, så fikk hun tilbake styrken i kroppen, og kan nå utføre sine daglige gjøremål uten problemer. Jesus helbredet meg, forteller hun.

FRA ETIOPIA

«Deres program har hjulpet meg å bli kjent med Gud og tilbe Ham. Hver dag når programmene begynner, så avslutter både jeg og min familie det vi holder på med for å samle oss rundt radioen for å lytte. Jeg har også begynt i en bibeloppdagelsesgruppe sammen med noen av mine venner, og det er fantastisk å samles».